2010. június 18., péntek

Hazacskam Krisztanal ......

Kukkantsatok be Krisztahoz, ha tobbet is szeretnetek latni belole ...
Amugy is erdemes nala jo sokaig elidozni. Sok hasznos uti beszamolot, lakberendezesi es dekoracios otletet talalhattok a hamarosan egy eves szulinapjat unneplo blogjan !
http://hungarianprovence.blogspot.com/2010/06/veranda-terasz-kinlet-dekor-outdoor.html

7 megjegyzés:

  1. Anita, megnéztem a képeket, elolvastam az írást és azon túl, hogy nagyon tetszik a hangulat, amit elénk varázsoltál, nagyon jó érzés volt egy kicsit megismerni téged. közel áll hozzám, ahogy a saját fészketeket alakítjátok. :) Képzeld nálunk a tornácon éppen ilyen színű futórózsa ékeskedik. Ez a szín nekem a gyerekkoromat jelenti...

    VálaszTörlés
  2. Köszi Kriszta ! Én is :-)

    Kedves Andi ! Ez a rózsa nálunk is nagy kedvenc. Imádjuk a fát, és mindent ami a természetes. Kívül-belül ezt a vonalat próbáljuk követni a házunkon.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép kis otthonotok van! Barátságos, kedves. A fa borítás, a csengő, a kis polc, a muskátlik, minden a helyén van. :o)

    VálaszTörlés
  4. Anita, jöttem hozzád levendula ügyben. Mammkánál most olvastam, hogy azt írod, nem tudod szaporítani. Dehogynem, biztosan tudod. Ne szedd le az összes virágot, hagyd hogy kihulljanak a magok és a nyár végére megjelennek az apró palánták, ami már jövőre kisebb bokor. Nekem mindig rengeteg van.. Ha végképp nem menne, amit kétlek, akkor küldök neked sok kis palántát:)

    VálaszTörlés
  5. Andi, nagyon kedves vagy ! Sajnos nagyon rossz a földünk, és eddig még egyetlen palánta sem kelt ki magától. Tavaly vetettem magot, de az is ki sem kelt :-((

    VálaszTörlés
  6. Honey, köszönöm. Én is nagyon szeretem...

    VálaszTörlés