2010. december 21., kedd

Lehangol es megerosit

Nem is tudom, hogy erezzek.... Sokan, sok helyen irtatok mar errol, de mikor az ember tapasztalja szemtol-szembe, nagyon nehez higgadt maradni !
Egy kolleganomnek keszitettem zsak- es lenvaszonbol ajandekzsakokat, csipkevel diszitettem, kezzel festettem ra betuket.... Elveztem es orommel varrtam. Elotte persze futkostam anyagokert, csipkeert, zsinorert... Szoval dolgoztam vele.
Neki tetszettek is a zsakok ugy lattam. Tobben megfogdostak, megnezegettek oket, es persze kovetkezett az elmaradhatatlan kerdes : mennyiert csinaltad ?
Amikor megmondtam, csipobol jott a valasz egy masik holgytol : annyiert en is megvarrom.
En meg csak annyit mondtam, hat, varrd...
Lehet, csak en lelkizek ezen, de mi ez ? Rosszindulat ? Irigyseg ? Vagy csak az o negativ enje ?
Nem tudok vele mit kezdeni. Nem tudom hova tenni.
Nem kell, hogy mindenkinek tetszen, amit csinalok, es nem is kell, hogy mindenki ertekelje. De miert fitymalja le valaki a munkam, akinek fogalma sincs rola...
Igen, ez lehangol ! De a sok orom, mosoly es koszonet, amit a megrendeloimtol kapok viszon megerosit ! Es ok vannak tobben !
Ezert is nem vagyok mostanaban aktiv itt az eterben.
En is minden percem a varromanyaim kozt toltom...de hamarosan jovok, es a legjobbakat meg is mutatom nektek. :-)

5 megjegyzés:

  1. Sajnos ilyenek mindenhol vannak...túl kell rajtuk lépni..jó alkotást..:)

    VálaszTörlés
  2. Koszonom ! Az agyam tudja, csak ... a lelkemet bantja kicsit....

    VálaszTörlés
  3. Mosolyogj magadban a kolléganőn amikor rájön hogy mégsem tudja megvarrni..főleg nem annyiért:O)

    VálaszTörlés
  4. Sajnos, vannak ilyen negatív emberek! Próbálj meg nem tudomást szerezni róluk, és élvezd a varrás minden percét, míg alkotsz; és meríts azokból erőt, akik pozitívan támogatnak Téged ebben!
    Kellemes ünnepeket!!! :o)

    VálaszTörlés
  5. én még csak most tévedtem hozzád, és ezt a bejegyzésed olvasva én is elkeseredtem kicsit... igen, ilyenek mindig vannak és lesznek is... és sajna nem lehet ezeket észrevétleket félvállról venni, pedig úgy kéne... mégis megérintenek és megfertőznek... pedig ez nem téged vagy a munkád, hanem őt minősitik... az ilyen embereket kerülni kell, mert beszippantanak a negativ energiájukkal... azért remélem azóta elfelejtetted... puszi Andi

    VálaszTörlés