2012. június 6., szerda

TV stáb a varrósarkomban....

 Bizony ám !
Na jó, ez elég nagyképűen hangzik, de mégis így van.
Egy kedves riporter hölgy és egy operatőr úr ! Én, a kis lényeim, és az otthonom egy szeglete a télikertben, ahol születnek.
Szóval....2 hete egy ismeretlen külföldi számról kerestek. Először nem tudtam felvenni a telefont, de kiderítettem, hogy ez egy szlovéniai mobilszám... Ó, gondoltam, csak téves hívás volt !
Az én optimista férjem -szerintem neki van 6. érzéke a családban - viszont közölte velem, hogy biztos varrás-ügyben kerestek.
Másnap - legnagyobb meglepetésemre- újrahívtak. Egy szimpatikus női hang a szlovéniai televízió magyar szerkesztőségéből. És tudta a nevem... :-) és mesélt...., hogy tavaly tavasszal egy vásárban eltette a szórólapom...és azóta őrzi....mert hát .... riportot szeretne forgatni velem. VELEM ????? Döbbenet, részemről.
Divat rovat....iparművészek, kézművesek.... és én ? Alig akartam elhinni...
Aztán egy újabb egyeztetés után, tegnap este begördültek az udvarunkba. Azt hiszem addig a pillanatig nem is hittem.
 Kedvesek voltak és iszonyú jó érzés volt, hogy érdemesnek tartanak arra, hogy bemutassanak ! Sokat beszélgettünk. Aztán elkezdtük a forgatást, kaptam kis mikrofont :-) hatalmas kamera rögzítette a beszélgetést, ami alatt végig zavarban voltam. Szerintem össze-vissza beszéltem mindent :-) de azt mondták ne aggódjak, majd megvágják ! :-))
Egy kis lazulás után, felvették az éppen készleten lévő varrományaim, volt kis fotó nézegetés, aztán a varrógép zümmögése is kazettára került. Tömtem lovacska testet, és készen is voltunk :-) Közben a férjem kevert nekünk mojito koktélt. Operatőrünknek - aki a sofőr szerepet is magára vállalta- természetesen alkoholmenteset.
Miután a forgatás izgalma elmúlt jót beszélgettünk gyerekekről, zenékről, a falunkról... Nagy élmény volt !
Kedden adásba megy, utána pedig elvileg a weboldalon megnézhető lesz ! Természetesen felteszem majd a linket, ha megkapom !

Hát ennyi a tegnapi izgalom története .... :-)6 megjegyzés:

 1. Szuper! Gratulálok! :) azért még szóba állsz velem, most hogy ilyen média sztár lettél?;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha...természetesen ! Köszi Nóri !

   Törlés
 2. Jaj, Anita! Annyira örülök!!! Te ezt tényleg nagyon megérdemelted!!!
  puszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Edina, bár én magam ezt alig hiszem .. Puszi neked is !

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köszönöm Mara ! Örülök, hogy itt vagy ! :_)

   Törlés