2010. szeptember 27., hétfő

"Legyen voros.... "

....o, hat jo a kedvem .... !

A mai nap is ugy indult, mint egy szokasos hetfo reggel. Kapkodas otthon, rohanas a buszra. Nem, nem vagyok lelkes ilyenkor.... A buszon lekot az eppen aktualis regenyem. Kozben neha felpillantok es megallapitom, hogy kiontott a Zala, kesobb pedig a Rabat figyelem.
Az utbaeso kisvarosban mar ma is napsutes fogad. Ettol remeny tolt el, talan ma nem esik ujabb eso. Furcsa, megint latom a szemuveges not. Az egyik haz keskeny ablakaban konyokol - talan konyha - minden reggel ugyanugy ! Erdekes ? Vagy szomoru, hogy nincs mas dolga, mint az utca reggeli forgalmat bamulni? Vagy pont ettol nincs egyedul. Aztan egy kutyat latok az uttesten boklaszni. Odebb egy nagyon kover kisfiu tetovazik az utszelen. Itt penteken meg rendor allt a jardan... allapitom meg. A fiu, mintha azon melazna, merre is induljon. Iskolaba menjen, vagy inkabb vissza, haza. Aztan robog a kis buszunk tovabb, a toronybol hallom ma is a harangokat. Alattunk szaladnak el balrol a piros haztetok, melyek valami furcsa fintorkent, egy mediterran kisvarost juttatnak eszembe. De jo lenne hinni, hogy ott a tenger mogottuk.
De mar kanyarodunk is ki a varoskabol...es en elmerulok a konyvemben.
Munkahely, hetfo reggel, szokasos korok. Belovom a kedvenc lapjaim, felnezek a facebookra, be-, es visszajelolok, es koszi az ajanlasokat. Nem tudatos... azt gondolom, majd kesobb visszanezek. Aztan par perc mulva riportok, excel-ek, pivot-ok... dolgozom..... Uzenet jon....te vagy a 101-ik....valassz.... nyertel. Mi ???? Sot, micsoda ? En ? Hol ? Miert ?
Nezem, tetszik. Melyik legyen ? Azt gondolom, barna...de az nincs. Milyen ? Mint a hajnal alja.... voros... Nekem mindegy, csak a szine legyen voros ! Igen, legyen voros !
Koszonom Zazie !

5 megjegyzés:

 1. jó volt ezt olvasni, olyan jól írsz, és gratula

  VálaszTörlés
 2. Koszi Kriszta !
  Bar lenne tobb idom irni... de majd igyekszem !

  VálaszTörlés
 3. Szia! Megkaptad már? Aranyos volt ez a pár sor, nagyon.:)

  VálaszTörlés
 4. Szia Zazie !
  Igen, megerkezett, bocsi, hogy meg nem irtam meg. Nagyon-nagyon tetszik ! A lanyom - a kis kreativ- majdnem szetbogarazta, hogy rajojjon, hogy keszul :-) Szoval, mar a kedvenc barna zakomon pompazik. NAGYON KOSZONOM !

  VálaszTörlés
 5. Nincs mit!:) Fortunától kaptad!:D

  VálaszTörlés